BEBEK BATTANİYESİ NEDİR?

Bebek battaniyesi bebekleriniz için çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bu ürün bebeğinizin altını değiştirirken veya yatırırken kullanabileceğiniz yumuşacık bir ürün. Bebek battaniyesi modelleri anneler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bunun bir diğer sebebi ise huysuzlanan bebekler olabiliyor.

Müslin battaniye olarak da bilinen bu ürün kumaşı gereği pamuksu bir yapıya sahiptir. Müslin bebek battaniyesi bu yüzden bebeklerinde en sevdiği ürün olabilir. Sizlerde bu ürüne sahip olarak bebeğinizin rahatını düşünebilir ve onu sakinleştiren bir yumuşaklık armağan edebilirsiniz. Bu yumuşaklık bebeğinizi de sakinleştirecek ve hoşuna gidecektir. Tüm çeşitler için şimdi ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. 

 

En Yumuşak Bebek Battaniyesi Modelleri

Bebek battaniyesi modelleri çok amaçlı olarak kullanılabildiğinden sıklıkla tercih ediliyor. Kumaşı sayesinde bebeğinizin hassas cildine göre üretilen bu ürünü sizlerde anında sipariş verebilirsiniz. Bebek battaniye modelleri arasından tercih edilen en iyi model ise müslin battaniye çeşitleri oluyor. Özel kumaşı sayesinde ekstra yumuşaklık sağlayan bu ürün ile bebeğinizi de rahat ettirebilirsiniz.

Bebeğinizin altını değiştirmeniz gerektiğinde değiştirme işlemini de bu battaniye üzerinde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun gibi kullanım amaçlarında bebeğinizi de sakinleştirecek bir yumuşaklık verebilirsiniz. Müslin bebek battaniyesi veya bebek battaniyesi modelleri için hemen ilgili kategorilerimize giderek seçiminizi yapabilirsiniz. 

 

Müslin Battaniyesi Fiyatları

Müslin battaniye modelleri diğer modellere göre daha farklı fiyatlar içermektedir. Bunun sebebi ise müslin özel bir kumaş olduğundan dolayıdır. Bu kumaş esnek yapıda ve pamuktan daha yumuşaklık içerir. Bebeklerin hassas cildine göre üretilen bebek battaniye modelleri üretiminde sıklıkla kullanılır. Ancak isteğe göre pamuklu ürünlerde tercih edilebilir.

Birçok amaçta kullanılan bebek battaniyesi çeşitleri arasından her seçeneğe uygun ürünler bulmak mümkün. Pamuklu ürünlerde müslin bebek battaniyesi kadar olmasa da yumuşaktır ve bebeğinizin cildine zarar vermez. Sitemizde bulunan her cebe uygun ürünler ile sizlerde hem bebeğiniz hem cebiniz için seçimler gerçekleştirebilirsiniz. Bir Bebek olarak nohut battaniye olarak bilinen ürünler arasından dilediğinizi seçebilir ve anında güvenle sahip olabilirsiniz. 

Yorum Yap