BEBEK BORNOZ SETİ İLE BANYOYU KEYFE DÖNÜŞTÜRÜN

 

Bebeklerin en hassas olduğu anlardan biri de banyo dönemleridir ve bu sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi isi bebek bornoz seti büyük önem taşımaktadır. Bebeğin banyosunun hızlı bir şekilde yaptırılması ve üzerindeki sulardan aynı hızla kurtarılması gerekmektedir. Bunun için alınacak bebek banyo havlusu modellerinin özellikli olması gerekmektedir. Bebek bornoz modelleri, mutlaka hızlı emicilik özelliğine sahip malzemeden üretilmelidir.

 

Bebek Bornoz Seti Seçimi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bebek bornoz seti seçimi titizlik gerektiren bebek malzemelerinden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Bebek için bornoz ya da havlu alınacağı zaman bazı kriterlere bağlı kalmakta yarar olacaktır. 

Bebek bornoz modelleri için öncelikli kural hangi malzemeden yapıldığı olmalıdır. Bebeğin hassas cildine zarar vermeyecek anti bakteriyel özellikteki kumaşlar öncelikli tercih olmalıdır. Bebeklerin ilk dönemlerinde bağışıklık sistemleri gelişmediği için uygun olmayan ürünler alerjik reaksiyonların tetiklenmesine yol açabilecektir. Bu da bebeğin ilerleyen yıllarında ciddi sorunlarla boğuşmasına neden olacaktır. 

Bebek bornoz modelleri için aranması gereken özelliklerden biri hangi malzemeden yapıldığı olmalıdır. Bebek bornoz seti için en ideal malzeme pamuk olmaktadır. Pamuğun hızlı emiciliği ve yumuşak dokusu, bir yandan bebeği hızla banyo suyundan arındırarak kuru kalmasını sağlarken, bir yandan da yumuşak dokusu sayesinde narin cildini tahriş etmeyecektir. 

 

Bebek Banyo Havlusu Da Özel Seçilmelidir

Bebeğin banyo süresini keyfe dönüştüren ürünlerden biri olan bebek banyo havlusu da yumuşak ve suyu kolay emen özelliğe sahip olmalıdır. Bebe havlusu boyut olarak da büyük önem taşımaktadır. Bebe havlusu modellerinin boyutları, bebeğin tüm vücudunu kaplayacak büyüklükte seçilmelidir. Banyo sonrası bebeğin tüm vücudunun tek hamlede sarılması ve kolaylıkla kurulanabilmesi, ıslak kalmasının, dolayısıyla da üşütüp hasta olmasının önüne geçebilecek önemli özelliklerden biri olacaktır.

Bebek banyo havlusu modelleri seçilirken başlıklı çeşitlerin seçilmesinde yarar olacaktır. Bu sayede bebeğin vücudu ile birlikte başı da kısa sürede kurulanabilecek, ıslaklığa uzun süre maruz kalmasının önüne geçilecektir. Bebe havlusu ve bornoz modellerinin banyo sonrası mutlaka yıkanması ve ıslak bırakılmaması gerekmektedir. Islak havlu bakteri oluşumuna açık olacaktır. Bu da bebeğin sağlığını tehlikeye atabilecektir. Siz de bebeğiniz için havlu ve bornoz seti arıyorsanız, Bir Bebek ürünlerini incelemenizde yarar olacaktır. 

Yorum Yap