BEBEK UYKU TULUMU İLE UYKULAR DAHA HUZURLU

 

Bebek uyku tulumu, özellikle soğuk kış günlerinde minik bedenlerin korunmasını sağlayan mucizevi ürünlerden biri olarak dikkat çekmektedir. Gece uykuları düzensiz olan özellikle küçük bebeklerin gece üzerlerini açmaları sık görülen olaylardan biridir. Bebek tulum modelleri, bebekleri gece boyunca sıcacık tutup, üşümelerinin önüne geçmektedir. 

İlk altı aylık süreçten sonra son derece hareketli hale gelen bebeklerin gece uykularını dengelemenin en kolay yollarından biri bebek tulum olarak kabul edilmektedir. Gece genellikle huzursuz uyuyan, sık sık üzerine örtülen battaniyeyi tekmeleyen bebekler, ani ısı değişimlerinden çok çabuk etkilenmektedir. Uyku esnasında soğuğa karşı direncin çok daha fazla olduğu da dikkate alındığında, bebeklerin gece uykularında üşümemelerini sağlamak sağlıklarının korunması için son derece önemlidir.

 

Bebek Uyku Tulumu Huzurlu Gecelerin Garantisidir

Bebeklerin gece hareketlerinin önüne geçilmesi, üzerlerini açmasının engellenmesinin en kolay ve sağlıklı yolu bebek uyku tulumu modelleri olarak ön plana çıkmaktadır. Geceleri bebek tulum ile uyuduğunda, vücut ısı dengesinin kısa sürede kurulması nedeniyle çok daha çabuk uykuya dalabilecektir. Gece boyunca ne kadar hareketli olursa olsun bebek tulum modelleri tam korumayı sağlayacağı için kesintisiz ve dinlendiren bir uyku sağlanabilecektir. 

Hem bebek hem de ailenin en kıymetlisi için son derece önemli ve kullanışlı olan bebek uyku tulumu modellerinin seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden biri hangi malzemeden yapıldığı olmalıdır. Bebek tulum modellerinde ideal olan pamuklu kumaştır. Pamuklu kumaş, nefes alan yapısı sayesinde bebeği hem sıcak tutacak, hem de terlemesinin önüne geçecektir. 

Bebek tulum modelleri için bir başka özellik de boyutlarıdır. Her yaş aralığı için farklı boyutlarda üretilen ürün bebeğin kilosuna ve boyuna uygun olarak alınmalıdır.

 

Bebek Salopet ile Çok Şirin Bebekler

Bebek salopet modelleri küçük bedenleri birer mankene çevirmesi ile tanınan özel kıyafetlerdendir. Askılı bahçıvan pantolon olarak da tanımlanan bebek salopet modelleri seçilirken dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden biri bacak aralarından çıt çıtlı olmasıdır. Çıt çıtlı bebek salopet sayesinde bebeklerin altları çok daha rahat değiştirilebilmektedir.

Siz de bebeğiniz için uyku tulumu arıyor, en uygun ürünü bulmakta zorluk yaşıyorsanız Bir Bebek ürünlerini incelemenizde yarar olacaktır.

Yorum Yap