EN ÇOK TERCİH EDİLEN BEBEK TEKSTİLİ: BEBEK BODYLERİ

Bebekler daha dünyaya gelmeden ailelerin hazırlık telaşı başlar. Bir bebeğin ihtiyacı olan tüm ürünler ebeveynler tarafından özenle seçilerek hazırlanır. En çok da ihtiyaç duyulan bebek ürünü bebek bodyleri olmaktadır. Bu nedenle çıtçıtlı body çeşitleri fazla fazla yedeklenir.

Bebeklere ister takım ister tulum giydirilsin farketmeksizin içine önce çıtçıtlı body giydirilir. Bu bebek bodyleri atlet görevi görürken aynı zamanda bezi kavrayarak kaymasını önler. Bu sayede bebeklerin oldukça hareketli yapısına karşı rahat etmelerini sağlar.

Bebek zıbın takımları sıfır kol, kısa kollu ve uzun kollu olmak üzere 3 farklı formda da bulunur. Sıcak iklimlerde kısa ve sıfır kol daha çok tercih edilirken soğuk havalarda ise uzun kollu bebek zıbın takımları ile bebeğinizin tenini sıcacık tutmak mümkün.

 

Çıtçıtlı Body Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

En çok kullanılan bebek giyim ürünü olan çıtçıtlı body seçimi yapılırken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Öncelikle hangi ürün tercih edilirse edilsin bebeklerin hassas cildine uygun olarak üretilmiş, içerisinde herhangi bir kimyasal ve alerjen madde bulunmayan ürünler tercih edilmelidir. Pamuk veya bambu gibi tamamen doğal olan zıbın setleri tercih etmek bebeğiniz hem sağlığı hem de rahatlığı açısından oldukça önemlidir.

Bebek zıbın takımları alırken dikkat edilecek bir diğer hususta mevsimine uygun kalınlıkta ve kol boyunda seçim yapmaktır. Bebeğin cildine doğrudan temas eden bu ürünlerle doğru tercih yaparak soğuk ve sıcaktan minimum düzeyde etkilenilir.

Bebek bodyleri seçerken bir diğer hususta dayanıklılığı olmalıdır. Çok sık değiştirilen bir giyim ürünü olduğundan çok sık yıkanmakta ve eğer kaliteli bir ürün seçimi yapılmazsa çok çabuk yıpranmaktadır. Özellikle çıtçıtlarının çabuk bozulmaması için mutlaka kaliteli ürün tercih edilmelidir.

 

En Kaliteli Desenli Bebek Zıbınları Bir Bebek de

 

Zıbın setleri sade ve desenli seçenekleri ile oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bebeğinizin cinsiyetine uygun renk ve desende bebek zıbın setleri için bir bebek online mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Birbirinden kaliteli desenli bebek zıbınları ile bebeğinizin sağlığını ve rahatlığını en az sizler kadar önemsiyoruz. Tek parça veya set olarak tercih edebileceğiniz yüzlerce desenli bebek zıbınları bir bebekte kolaylıkla bulabilir, keyifli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Yorum Yap