EN ÇOK TERCİH EDİLEN BEBEK KIYAFETİ: BEBEK BADİ

Bebekler daha dünyaya gelmeden aileler hazırlık yapmaya başlar. Bir bebeğin ihtiyacı olan tüm ürünler ebeveynler tarafından titizlikle seçilir. En çok ihtiyaç duyulan bebek ürünü ise bebek bodyleri olmaktadır. Bu nedenle çıtçıtlı badi çeşitleri birden fazla olacak şekilde yedekli alınır.

Bebeklere bez kullanıldığından atlet yerine mutlaka çıtçıtlı badi giydirilir. Bu bebek bodyleri atlet görevi görürken bezin de kaymasını önler. Bebek zıbın takımları kısa, uzun ve sıfır kol olarak farklı kol boylarında üretilir. Sıcak mevsimlerde kısa ve sıfır kol olanlar tercih edilirken soğuk mevsimlerde ise uzun kollu zıbın takımları tercih edilir.

 

Bebek Zıbın Takımları Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

En çok tercih edilen bebek kıyafeti olan çıtçıtlı badi seçimi yapılırken bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Öncelikle ürün seçiminde ilk kriter kimyasal ve alerjen madde içermeyen malzemelerden üretilmiş olmasıdır. Pamuk veya bambu gibi doğal olan bebek zıbın takımları içerisinden tercih etmek gerekir. 

Zıbın setleri alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta kalınlığı ve kol boyu olmaktadır. Bebeğin konforu için yaz ve kış mevsimin özelliklerine uygun ürünler tercih edilmelidir. Bu sayede kışın uzun kollu zıbın ile soğuktan yazın kolsuz zıbın ile sıcaktan minimum düzeyde etkilenir. Bebek bodyleri seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da dayanıklılığı olmalıdır. Bebeklerin kıyafetlerini çok çabuk kirlettiği göz önünde bulundurulmalı ve bu sebeple sık sık yıkandığı unutulmamalıdır. Bu nedenle eğer kaliteli bir ürün seçimi yapılmazsa çok çabuk yıpranmaktadır. Özellikle çıtçıtlarının uzun süre kullanılabilmesi için mutlaka kaliteli ürün tercih edilmelidir.

 

En Kaliteli Bebek Çıtçıtlı Badi Çeşitleri Bir Bebek de

 

Bebek zıbın takımları sade ve desenli çeşitleri ile oldukça geniş bir ürün seçeneğine sahiptir. Bebeğinizin cinsiyetine uygun renk ve desende desenli bebek zıbınları için Bir Bebek online mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Birbirinden kaliteli uzun kollu zıbın ve bebek bodyleri seçenekleri ile bebeğinizin sağlığını ve rahatlığını en az sizler kadar önemsiyoruz. 

Yorum Yap