GÜNLÜK KULLANIMA UYGUN BEBEK TULUM MODELLERİ

Bilindiği üzere bebeklerin kıyafet dolabından olmazsa olmaz ürünlerin başında bebek tulum gelmektedir. Anne ve babalar da kıyafet dolabı için bebek tulumunu eksik etmezler. Bebek tulum modelleri yaz kış kullanılan bir kıyafet türüdür. Özellikle bebek kışlık tulum kış aylarında tercih edilen ürünlerin en başında gelir. Bebek tulum modelleri bebeğinizin doğduğu günden itibaren yaklaşık 4-5 yaşlarına kadar kullanılabilir. Bebek tulum modelleri farklı desenlerde ve renklerde, her yaşa uygun olarak üretilmektedir. Bebek tulumlarının en güzel tarafı, bebeğinizi kıyafetlerinin verdiği darlık hissinden kurtarmasıdır. Yeni doğan bebeklerin göbek kısımları hassas olduğu için lastikli pijama altı veya eşofmanlar ilk haftalarda bebeğinizi rahatsız edebileceğinden bebekler için tulum önerilmektedir. Bebeklerinizi bu zamanlarda bebek tulum giydirerek daha rahat etmesini sağlayabilirsiniz. 

 

Binbir Çeşit Bebek Tulum Modelleri

 

Bebek peluş tulum belki de çeşitlilik açısından en geniş kapsama sahip kıyafetlerden birisidir. Bebek tulum modelleri saymakla bitmeyecek ürün yelpazesine sahiptir. En yaygın olanları çoraplı ve çorapsız olanlarıdır. Yalnızca gün içinde değil, uykuya geçtiği zaman da bebeğiniz bu tulumların içinde çok rahat edecektir. Özellikle uyku için kullandığınız bebek tulumlarını genelde kış aylarında çoraplı ya da patikli tercih edebilirsiniz. Bu sayede uykuda üstünü açan bebeğinizin ayakları üşümeyecektir. 

 

Çeşit Çeşit Tatlı Kız Bebek Tulum Modelleri

 

Soğuk havalarda bebeğinizi ne kadar korumaya çalışırsanız çalışın bebeğinizin tüm vücudunun ısısını dengede tutmak oldukça zor olabiliyor. Bebek kışlık tulum sayesinde ister ev içerisinde ister dışarıda bebeğinizi rahatlıkla koruyabilirsiniz. Kız bebek kışlık tulum modelleri kadife, polar, triko ve kapüşonlu olarak bebeğiniz için sıcacık tutacak tulumları rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu tulumların altına sadece bir badi giydirerek bebeğinizi soğuk havalardan koruyabilirsiniz. 

 

Eskimeyen Bebek Modası: Bebek Tulum 

 

Bebek tulum modelleri uyku ve günlük kullanım için kullanılan, uzun kollu ve bacaklı olabilen tek parça bir bebek kıyafetidir. Anne ve babalarımızın hatta büyükanne ve dedelerimizin küçüklük fotoğraflarında dahi gördüğümüz bebek tulum modelleri geçmiş nesli ve yeni nesli bir araya getiriyor. Bebek alışverişlerinde ilk sırada, bebek çantalarında ise mutlaka bulunur. Erkek bebek tulum modelleri ve kız bebek tulum modelleri için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Yorum Yap