NOHUT BATTANİYE KUMAŞI NASIL OLMALI?

Bebek haberi alan anneler ve en çok da anneanne, babaanneler battaniye örmeye başlarlar. Cinsiyetine göre renk renk, desen desen yünlü battaniyeler yapılmaktadır. Bebek battaniye modelleri bebeğinizin doğum tarihine uygun olarak çeşitlenmektedir. Bebeğinizin hangi mevsimde doğduğu ya da doğacağı battaniye seçiminizi etkileyecektir. Nohut battaniye modelleri en çok tercih edilen bebek battaniye çeşitlerinden yalnızca biridir. Nohut battaniye modelleri öncelikle uyku sırasında bebeğinizi sıcak tutmak ve soğuk havalardan etkilenmemek için kullanılmaktadır. Bebek battaniye yapılarına bağlı olarak kalın ya da ince olabilir. Nohut battaniye ölçüleri değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin satın alacağınız bebek nohut battaniye modelini kullandığınız yere göre seçebilirsiniz.

 

Nohut Battaniye Modelleri

 

Bebekler için nohut battaniye modelleri satın alabilirsiniz. Bebek ürünleri için portatif bebek nohut battaniye modeli de tercih edebilirsiniz. Bu tarzdaki battaniyeler hem battaniye hem de kıyafet olarak kullanılabilir. Bebeğiniz için farklı nohut battaniye modelleri bulunmaktadır. Örneğin; nohut battaniye ve alt açma takımı aynı renk ve desenlerde kullanılabilir. Anne babalar yeni doğan bebekleri için nohut battaniye tercih ederler. Bebeğin hastaneden eve gelene kadar soğuk almaması için bebek battaniyesine sarılarak eve getirilir. Aynı zamanda nohut battaniye modelleri yeni bebeği olacak çiftlere hediye olarak da götürülmektedir. Nohut battaniye hem yetişkinleri hem de bebekleri sıcak tutmak için yün ve pamuktan üretilen bir battaniye türüdür. 

 

Nohut Battaniye Kumaşı 

 

Bebek battaniyeleri farklı kalınlık ve tasarımları ile soğuk havaların vazgeçilmezidir. Kış aylarından yaygın olarak tercih edilen nohut battaniye modelleri farklı kalınlık ve kumaşlardaki modelleri ile her mevsimde kullanılabilmektedir. Nohut battaniye ölçüleri dilediğiniz şekilde büyük ya da küçük olabilir. Kumaşın cinsine ve boyutlarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Bebeğinize uygun bebek nohut battaniye modelleri oldukça fazladır.

 

Nohut Battaniye Fiyatları

 

Nohut battaniye fiyatları kumaşının tarzına ve boyutlarına göre değişiklik göstermektedir. Nohut battaniye kumaşı ve ölçüleri açısından değerlendirildiğinde çok fazla ürün çeşidi ortaya çıkar. Bu da nohut battaniye fiyatlarını değiştirir. Dünyaya gözleri yeni açan bebeklerimiz için en güzel ve en doğal battaniyeyi seçmeye özen gösterilmelidir. Bebek nohut battaniye fiyatları geniş bir fiyat aralığına sahiptir. 

Yorum Yap