EK GIDA SERÜVENİNİN OLMAZSA OLMAZI: MAMA ÖNLÜKLERİ

Hemen hemen her bebeğin ilk 6 aylık besini anne sütü olmaktadır. Bu süreci tamamlayan her bebek lezzetli ve eğlenceli bir ek gıda serüvenine başlar. Bununla birlikte aileler mama önlükleri çeşitlerine de ihtiyaç duyarlar. 

Bebekler doğası gereği oldukça hareketli ve heyecanlı davranırlar. Özellikle ek gıda ile tanışma ve keşfetme isteğiyle işler anneler için pek de yolunda gitmeyebilir. Bu süreç aynı zamanda lekeli kıyafetlere merhaba demektir neyse ki bebek önlüğü modelleri annelerin en büyük yardımcısıdır. 

Çene altına geçirilen mama önlüğü oldukça farklı model ve renk seçeneğine sahiptir. Genelde çocukların tanıştığı andan itibaren merak duygusu ile çekiştirip çıkarmak istedikleri mama önlükleri bebeklerin ilgisini çekerek yemek yeme sürecini kolaylaştırabilir. Ense kısmında çıtçıtı bulunan bebek mama önlüğü modelleri en çok tercih edilen modeldir. Aynı zamanda arkadan iple bağlanan modelleri de bulunur.

 

Bebek Mama Önlüğü Özellikleri Nelerdir?

 

Bebek mama önlüğü modellerinin kullanım performansı yüksek olması için bazı özellikleri taşıması gerekir. Öncelikle çoğu zaman sıvı formda yemek tüketen bebekler için bir mama önlüğü mutlaka sıvı geçirmez özellikte olmalıdır. Su geçirmez bebek önlüğü şeklinde araştırma yapılarak bu ürünler kolaylıkla bulunabilir. 

Mama önlüğü özelliklerinden bir diğeri ise yumuşak yapıda olmasıdır. Boyun kısmına temas eden bu mama önlükleri doğru malzemeden tercih edilmediğinde ciltte tahrişe sebep olabilir. Bebek önlüğü kumaş bakımından da farklı özelliklere sahip olabilmektedir. En çok kullanılan modeller arasında havlu kumaş ve sıvıyı emmeyen su geçirmez bebek önlüğü modelleri vardır. 

 

Sevimli Tasarımlarıyla En Kaliteli Mama Önlükleri Bir Bebek’te

 

Mama önlüğü seçimi yaparken kaliteli ürün seçmek ürünün kullanım amacına ulaşması açısından oldukça önemlidir. Aksi halde bebek önlüğü kullanılmasına rağmen kıyafetler yine leke olabilir. 

Bir Bebek online mağazadan alacağınız bebek önlüğü ile kaliteden taviz vermeden minimum fiyat ödemiş olursunuz. Renk ve model seçenekleri ile oldukça fazla modeli bebek önlükleri kategorisinde tek bir sayfa üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebilir ve beğendiğiniz ürünleri kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Yorum Yap