BEBEK İÇ ÇAMAŞIRI SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Ortalama kırk hafta boyunca bebeğiniz anne vücut sıcaklığı ile birlikte plasenta sıvısında vücut sıcaklığını korumuştur. Ancak çocuk, doğduktan sonra annenin vücut ısısından yararlanamadığı için kendi ısısını giysilerle korumalıdır. Bir bebeğe ilk giydirilen giysilerin bebek giysileri olduğu ve bu ürünlerin bebeğin teniyle doğrudan temas halinde olduğu düşünüldüğünde; bebeğimizin bebek iç çamaşırı seçerken dikkatli olmalı ve çocuğun sağlığını riske atmamalıyız. 

Bebeğinizin kıyafetlerine koyduğumuz çeşitli varyasyonlarda atlet, slip, boxer gibi çamaşırı seçenekleri bulunmaktadır. Dilerseniz bu ürünleri bebeğin ilk doğum anından itibaren kullanabilirsiniz. Bebek bezi kullanıyor olmanız, bebeğinizin iç çamaşırı giymesine engel değildir. Bebek bezinin üzerini yıkamak, ara sıra bezden sızan kaka ve çişin giysilerinize damlamasını önlerken, bebeğin yastığını sıcak tutar. Ayrıca bu ürünler bebeğin ayakları giysilere sürtündüğünde tahriş olmasını da engeller. Sentetik ürünler bebeğinizi sürekli terletecek, telaşlandıracak, ağlatacak ve mutlu hissettirecektir. Alacağınız ürün esnek, bebeğin vücuduna uygun olmalı ve vücudunu sıkmamalıdır. Kumaş türü önemli olan kıyafet seçiminde Bir Bebek ürünlerini tercih ederek siz de mutlu bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Bebek İç Çamaşırı Takımları

 

Bebek iç çamaşırı takımları için bebek kıyafetleri yüksek ısıda ve sık aralıklarla yıkandığında koyu renklerden kaçınır, beyaz veya açık mavi ürünleri tercih ederler. Erkek çocuk iç çamaşırları, pamuk ve bambu gibi doğal kumaşlardan yapılır. Ürünler, uzun kol-kısa kol, kalın kumaş-ince kumaş gibi farklı kumaş ve desenlerle tasarlanmıştır. Ancak erkek çocuk anneleri bebek atlet seçiminde kalın askılı ürünleri tercih etmektedir. Bebek iç çamaşırı takımları genellikle bebeklerin sevdiği nakış yerine baskıyla süslenir. 

 

Bebekler için İç Çamaşırı Modelleri

 

Bebek iç çamaşırı modelleri hassas olduğumuz ürün gruplarından biridir. Bebek ürünlerinin cilde uygun, kaliteli ve kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde olması gerekmektedir. İnternet sitemizde kalitesinden şüphe duymayacağınız markaların ürünlerini satın alabilir, bebeğinizi güvenle giydirebilirsiniz. Bebeğiniz için ihtiyacınız olan her şey Bir bebek web sitesinde sizlerle. 



Yorum Yap