5Lİ HASTANE ÇIKIŞI İÇİN ÖNERİLER

Aileye yeni bir birey katılmadan önce yapılan en önemli hazırlık sürecini hastane çıkışı setleri hazırlamak olarak kabul edilmektedir. Bebeğin dünyaya gözlerini açtığı andan itibaren kullanacağı yenidoğan hastane çıkışı setleri seçiminde son derece titiz davranmak gerekmektedir. Bu alanda en çok ilgi gören setler 5li hastane çıkışı olarak ön plana çıkmaktadır. Bebek kıyafetleri seçimi yapılırken, sağlığının ön planda tutulması gerekmektedir.

 

Yenidoğan Hastane Çıkışı Setleri Seçimi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 Yenidoğan hastane çıkışı setleri seçimi yapılırken son derece dikkatli ve titiz davranmak gerekmektedir. Bebeklerin dünyaya gözlerini açtıklarında gelişimlerini henüz tamamlamadıkları dikkate alındığında, bebek kıyafetleri en önemli koruyucu kalkanları olacaktır. Bebeğin dünyaya gelmesinin hemen ardından kullanacağı yenidoğan hastane çıkışı setleri alınırken önceliğin kesinlikle sağlığa verilmesi, alınan kıyafetlerin bebeğin sağlığını tehlikeye düşürebilecek özellikler barındırmaması gerekmektedir. 

Hastane çıkışı setleri içinde bulunan tüm kıyafetlerin ve aksesuarların kesinlikle doğal ve anti bakteriyel malzemelerden üretilmiş olduğuna dikkat edilmelidir. Aksi halde bebekte alerjik reaksiyonlar başta olmak üzere sağlık sorunları ortaya çıkarabilecektir. 

 

İdeal Seçim 5li Hastane Çıkışı Setleri 

 Bebeğin doğumundan itibaren kullanacağı kıyafetlerin yer aldığı setler arasında en çok 5li hastane çıkışı tercih edilmektedir. Bu setler, bebeğin ilk anından itibaren kullanacağı ürünleri içermektedir. Setler içinde öncelikle bulunması gereken ürünler zıbın, body, eldiven, bere, çorap ve şapkadır. 5li hastane çıkışı, fazla abartıya kaçılmadan ihtiyaç duyulacak tüm ürünleri içinde barındıran setler olarak öne çıkmaktadır.

Bebek kıyafetleri seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardan biri de hangi kumaştan yapıldığı olarak değerlendirmektedir. Bebeklerin kullanacağı tüm kıyafetlerin doğal ve yumuşak olmasına dikkat edilmelidir. Henüz gelişimini tamamlamayan bebeğin narin cildine yumuşak bir dokunuş sunacak olan pamuklu ve müslin kumaşlar tercih edilmelidir. 

Pamuklu ve müslin kumaş kullanılan hastane çıkışı setleri içinde yer alan kıyafetler, bebeğin narin cildinde yumuşak bir his uyandırmasının yanı sıra, nefes alan yapıları ile terlemeyi önleyecektir. Hastane çıkışı ürünleri terlemeye yol açan yapıda olursa, en büyük sorun olan pişik sıkıntısını ortaya çıkarabilecektir. Siz de bebeğinize özel tasarlanan setler ile doğuma hazırlık yapmak istiyorsanız Bir Bebek ürünlerini incelemenizde yarar olacaktır. 



Yorum Yap