BEBEKLER İÇİN HER ÇEŞİTTE ZIBIN MODELLERİ

Dünyaya gözlerini açan bebeklerin ilk kıyafetlerinden biri olan zıbın, titiz bir seçim gerektiren, son derece önemli ürünler arasında yer almaktadır. Bebeğin tenine direkt temas edecek olan zıbın takımı seçiminde önceliğin kalite ve sağlığa verilmesi önemlidir. Yenidoğan zıbın seti için pamuklu kumaş ideal bir seçim olacaktır. Çıtçıtlı body modelleri ise bebeğe ekstre bir koruma sağlayacaktır. 

 

Zıbın Takımı Seçimi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Zıbın takımı seçimi yapılırken ekstra dikkat göstermek gerekmektedir. Dünyaya gözlerini yeni açan bebek, vücut gelişimini henüz tamamlamamıştır. Bu süreçte dış etkenlere karşı savunmasız olan, küçük hava değişimlerinin dahi büyük olumsuzluklar yarattığı süreçte bebeklerin korunması ebeveynlerin öncelikli görevleri arasında yer almaktadır. Bu koruma ise uygun yenidoğan zıbın seti seçimi ile sağlanabilmektedir. 

Bebekler için geniş bir zıbın yelpazesi bulunmaktadır. Çok farklı tarzlarda hazırlanan tasarımlarda önceliğin her zaman korumaya verilmesi gerekmektedir. Şirinlik ikinci plana itilmelidir. Yenidoğan zıbın seti seçiminde sağlıklı ürünler ve kalite, bebeğin de ne kadar sağlıklı büyüyeceğini belirleyecektir. Öncelikle ürünün hangi kumaştan yapıldığına dikkat edilmelidir. Bebekler için en ideal olan doğal ve anti bakteriyel bir ürün olan pamuklu, müslin kumaş seçimi olacaktır. Nefes alan özelliği bebeğin tenini rahatlatırken, doğal yapısı tahrişlerin önüne geçecektir. 

 

Çıtçıtlı Body ile Tam Güven Sağlayın

 

Çıtçıtlı body seçimi yapılırken mevsimin şartları dikkate alınmalıdır. Yaz dönemlerinde pamuklu kumaşlar son derece ideal ürünler olarak kabul edilmektedir. Terlemeyi önleyen bu kumaşlar, bebeğin en büyük sorunu olan pişikleri de en aza indirecek, konforunu ve rahatını artıracaktır.

Kış dönemlerinde ise bebek ekstra korumaya ihtiyaç duyacaktır. Bel bölgesinin açılmaması, sürekli kapalı kalması çıtçıtlı body ile sağlanabilecektir. Yaz döneminde kısa kol tercihi öne çıkarken, kış dönemleri için uzun kollu zıbın ön plana çıkacaktır. Bebeklerin fazla sayıda iç giyim ürününe ihtiyacı olacaktır. Sürekli kirlenmesi ve sık sık değiştirilmesi nedeniyle bu kıyafetlerden yeteri kadar yedeklenmesi ebeveynlerin hayatını kolaylaştıracaktır. Siz de bebeğinizi korum altına alacak zıbın takımı modelleri arıyorsanız, Bir Bebek en doğru adres olacaktır.

Yorum Yap