FARKLI RENK VE DESENDE BEBEK TAKIMLARI

Yumuşacık dokuları ile bebeklerinize maksimum konfor sunan bebek takımları, rahatlığı ile ön plana çıkıyor. Kolay yıkanması ve ütülenmesiyle de dikkat çekiyor. Bir bebek ürünlerinin sevilen eşofman takımlarının ilk aranan özelliği rahat ve esnek yapılarıdır. Bebeklerin hareket özgürlüğünü kısıtlamayan setler, yılın her döneminde kullanabileceğiniz ürünlerdir. Kaliteli malzemelerden üretilen ürünler bebeğinizin hassas cildine zarar vermez. 

 

Yeni Doğan Bebek Takımları

 

Yeni doğan bebek takımları çocuğunuzun vücuduna uyum sağlar ve nefes alır. Eşofman altı düz olabilir veya sevimli hayvan baskılarına sahip olabilir. Spor giyim, bebeğinizin ilgisini çekecek karikatürler ve modern desenlerle buluşuyor. Bebek pijamaları da rahatlığın ön planda olduğu takımlardan biridir. Bir tulum veya iki parçalı bir takım elbise seçebilirsiniz. Esnek ve ferah yapısı sayesinde rahatsız olmazlar. Günlük kıyafetlerinin aksine geceleri uykuya geçişlerine yardımcı olurlar. 

Terletmeyen kumaştan üretilen pijama takımları bebeklerin uyurken ihtiyaç duyduğu en önemli ürünlerden biridir. Pamuklu yapısı yumuşak bir doku sağlar. Kaliteli uykunun olmazsa olmazı pijamalar her mevsime özel olarak üretiliyor. Uzun ya da kısa kollu seçeneklerinin yanı sıra kumaş inceliği de değişkenlik gösterebilmektedir. Bir gecede, kullanmaktan zevk aldığınız bir ürün olarak hayatınıza dahil olur. Bu onların huzur içinde uyumalarını sağlar. Baskılı ve dokulu tasarımıyla estetik görünmektedir. Üretimlerinde bebeğinize zarar verebilecek hiçbir madde veya yöntem kullanılmamaktadır. 

 

Erkek Bebek Takımları

 

Erkek bebek takımları butonlu ve çıtçıtlı modelleriyle kullanım kolaylığı sağlar. Her bebek özel olduğu için onlarca farklı model arasından çocuğunuza en uygun modeli kolayca seçebilirsiniz. Kız bebek takımları da renkleri ve modelleriyle oldukça kullanışlıdır. Makinede yıkanabilir oldukları için kolay temizlik sunarlar. Hassas bir alan, bebek kıyafetleri için ideal bir fırsattır. Soğuk akşamlarda bebeğinizi ısıtmak istiyorsanız uzun kollu ve patikli modelleri tercih edebilirsiniz. Kız bebek takımları ve erkek çocuklar için özel olarak tasarlanmış pijama çeşitleri mevcuttur. Farklı tarz ve kalitede pijama takımları, bebeği için sakin ve keyifli bir uyku isteyenlerin tercihi oluyor. Bir bebek için ihtiyaç duyulabilecek her şeyi sayfalarımızda bulabilirsiniz.

 

Yorum Yap