DESENLERİYLE BEĞENİLEN MAMA ÖNLÜĞÜ

 

Bebeğiniz için ne kadar titiz davrandığınızı biliyoruz. Her anne baba bebeği için en güzelini, en sağlıklısını ve temizini ister. Özenle yıkanılmış ve ütülenmiş tertemiz giydirdiğiniz kıyafetler keşke hayalinizdeki gibi temiz kalsa. Eminiz ki hepiniz aynı düşünceler içerisinde birçok kez bulundunuz. Bebeğiniz ister iştahlı bir bebek olsun ister yemek yedirmenin zorlukla gerçekleştiği bir bebek olsun o yemek mutlaka kıyafetine küçükte olsa damlayacak. Bu süreci en aza indirmek için mutlaka bebeğinize mama önlüğü kullanımını alıştırmanız gerekmektedir. Aslında sadece yemek yerken değil, diş çıkartma dönemlerinde yaka kısımlarının ıslanmasına engel olmak için bebek mama önlüğü veya fular tercih etmeniz, bunu alışkanlık haline getirmeniz, sizin ve bebeğiniz için daha sağlıklı bir süreç olmasına yardımcı olacaktır. Mama önlükleri kolları ve üst kıyafetini komple koruyacağı şekilde tasarlanmış olduğundan bebeğiniz ile aktivite saatinizde yapacağınız etkinliklerde de yardımınıza yetişecektir.

 

Mutlu Anne Mutlu Bebek

 

Hayattaki en güzel duygunun annelik olduğu konusunda hemfikiriz. Hayattaki en zor konumun annelik olduğu konusunda da hemfikiriz. Bu güzel duyguyu, hayattaki zorlukları en aza indirgeyerek annelerin sadece mutluluk duygusunu hissetmesini önemsiyoruz. Gün içerisinde sürekli ıslanan kıyafetleri değiştirip, onları kurutma döngüsünden sizi kurtarmak için hem görsellikleriyle içinizi ısıtacak hem de bebek mama önlüğü kullanımınızı artıracak mama önlüğü seçenekleri ile sizleri mutlu etmek istiyoruz. Ekonomik fiyat alternatiflerine sahip birbirinden güzel seçenekleri ile hem bebeğiniz hem siz mutlu olun istiyoruz.

 

Sevimli Fular Seçenekleri ile Şıklık Yarışı

 

Miniklerinizi özenle giydirdiğinizi, onlar için doğru en sağlıklı kumaş seçeneğini ince eleyerek giydirdiğinizi biliyoruz. Seçmiş olduğunuz her bebek kıyafetinin kuşkusuz vazgeçilmez aksesuarı fular olacaktır. Hem özenle seçtiğiniz kıyafetinin ıslanmasına engel olacak hem de daha sevimli bir görüntüde olacağından, sizin olmazsa olmanızın haline gelecek olan fular modelleri bebek dolabınızda yeni bir bölüm oluşturmanıza yol açacaktır. Farklı desenleri ile her bebek kombininizde uyum sağlayacak olan fular modelleri, yeni doğan hediyelerinin içerisine de eklenebilecek ekonomik bir hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilir. Bebeğinize uygun birbirinden kullanışlı ürünler için Bir Bebek sitesini keşfedin.

 

Yorum Yap